Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Daimús organitza les festes del 2021 adaptades a les mesures sanitàries

Els actes comencen demà día 26 mentre que la festa grossa serà el dimarts, 29 de juny i festivitat del patró del poble Sant Pere

El Grup de Danses de Daimús amb tabalet i dolçaina. | GRUP DANSES DAIMÚS

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Daimús ha organització una programació de les festes locals, que començarà demà dissabte, 26 de juny, i conclourà el dimarts, 29 de juny. Tots els esdeveniments estan adaptats a les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries.

 La regidora de Festes, Rosana López, ha explicat que la programació aconseguirà fer gaudir a tots els veïns i veïnes del poble, i tots els visitants que vulguen viure la festa de forma segura. «Daimús s’adapta a les mesures i garantirà la seguretat de tots els assistents. Oferint una programació diversa i apta per a tots els públics» ha dit la regidora de Festes.

Este dissabte, vespra de festes, es jugaran dos partides de raspall femení al carrer Crist Rei i, per la nit, a les 23.30 hores, s’anuncia el musical «Tributo los Clàsicos» al carrer Nou d’Octubre.

El diumenge, 27 de juny, amb motiu de la festivitat del Cor de Jesús, a les 8 hores hi ha una despertà amb dolçaina i tabal a càrrec del Grup de Danses de Daimús; a les 12 missa i a les 22 hores ópera al Nou d’Octubre, espectacle subvencionat per la Diputació de València.

El dilluns, dia 28 de juny, dia dels jubilats i pensionistes, a les 8 hores despertà amb dolçaina i tabal., a càrrec del Grup de Danses de Daimús, a les12 missa i a les 22.30 hores «Tributo a Camilo Sexto», al’Auditori de la Casa de la Música.

Dimarts, 29 de juny. Sant Pere, el dia arrancatrà amb la despertà amb dolçaina i tabal, a càrrec del Grup de Danses de Daimús; a les 12 hores s’oficiará la missa i a les 22.30 hores hi haurà un concert de l’Associació Musical Daimusense, a la plaça Rector Pons per a finalitzar amb un castell de focs artificials.

 Des de l’Ajuntament de Daimús s’ha explicat que la programació de la festivitat dels Moros i Cristians, es revisarà i adaptarà, segons les mesures que marquen la Conselleria de Salut Pública, de la Generalitat Valencina durant els pròxims dies.

Compartir el artículo

stats