Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L’obra «Pegados» està programada per al 2 d’octubre. | EL TERRAT

El Serrano oferirà en la Fira teatre clàssic, còmic, musical i d’acrobàcia

Les entrades es posen a la venda hui divendres per les funcions del 1, 2, 3 i 4 d’octubre

L’Ajuntament de Gandia oferirà quatre espectacles al Teatre Serrano dintre de la programació de la Fira i Festes. Les actuacions tindran lloc de l’1 al 4 d’octubre i engloben teatre clàssic, còmic, musical i d’acrobàcies.

El divendres, 1 d’octubre, es representarà «La venganza de Don Mendo», de Saga Producciones. Es tracta d’una nova adaptació que compta amb un elenc de deu actors i dona una altra volta de rosca a la fusió de gèneres i estils del clàssic castellà. La funció està proramada a les 22 hores.

«Pegados», del Terrat, és l’espectacle que s’anuncia per al dissabte 2 d’octubre, a les 20 hores. És una comèdia que la productora audiovisual i teatral i Kaktus Music recuperen 10 anys després per a donar-la a conèixer a una nova generació.

El tercer dia de la Fira i Festes, diumenge, 3 d’octubre, pujarà a l’escenari del Serrano la companyia Illana amb «Maestrissimo», un show «allegro e molto vivace» a mig camí entre el concert de cambra, la comèdia satírica i el retrat d’època amb un quartet de cordes en un període indeterminat entre els segles XVII i XVIII. També es podrà disfrutar a les 20 hores.

Per al dilluns, 4 d’octubre, es reserva el muntatge d’acrobàcies «Aureo» que durà a Gandia la companyia UpArte amb la pretenssió de submergir a l’espectador en una atmosfera governada per l’harmonia i l’equilibri. Acrobàcies d’un alt nivell tècnic s’executen en un espai en el qual les relacions entre objectes i persones van ser calculades amb precisió i argument. La convocatòria és a les 20 hores.

El preu d’entrada per les tres primeres representacions és de 12 euros mentre que l’espectacle d’acrobàcies del dia 4, per a públic familiar, costarà 6 euros. Les entrades es posen a la venda hui divendres, 10 de setembre, en instanticket i en la Casa de la Marquesa.

La programació teatral de la Fira i Festes de Gandia ha estat presentada esta setmana per l’alcalde i responsable de Polítiques Festives, José Manuel Prieto, junt al regidor de Cultura, Nahuel González.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.