Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Oliva mostra la seua cuina tradicional al congrés Alacant Gastronòmica

Mavi Pérez el·laborarà en directe unes pebreres farcides que el públic present podrà degustar

Oliva està present a Alacant Gastronòmica, III Trobada de l’Estil de Vida Mediterrani, un congrés gastronòmic amb tallers, showcooking, concursos, tastes i venda de productes en la Institució Firal Alacantina (IFA).

La participació d’Oliva Turisme en el certamen alacantí s’enquadra en el marc de les actuacions de la Xarxa GastroTurística de la Comunitat Valenciana–L’Exquisit Mediterrani, Turisme Comunitat Valenciana com a marca de promoció del turisme gastronòmic en tota la Comunitat Valenciana.

En aquest sentit, Oliva mostrarà l’essència de la seua cultura gastronòmica amb receptes tan pròpies com les coques d’Oliva, la gamba amb bledes, els figatells, diversos tipus d’arrossos, entre els quals destaca l’arròs amb fesols i naps, propis de les Calderes de Sant Vicent.

Protagonisme especial per a les pebreres farcides, recepta que serà la protagonista del showcooking que protagonitzarà Mavi Pérez Jordá, demà diumenge i en el qual el públic podrà gaudir de la demostració i posterior degustació d’aquest plat típic.

La Torbada Alacant Gastronòmica s’inicia hui divendres, 24 de setembre, i estarà oberta al públic fins dilluns que ve, 27 de setembre.

Compartir el artículo

stats