El departament de Cultura de l’Ajuntament de Bellreguard ha tret les bases de la convocatòria per a la selecció dels espectacles que formaran part de la programació del segon festival de circ contemporani «Rodafam Arts».

El festival tindrà lloc durant els mesos de juliol i agost a la platja de Bellreguard, on cada diumenge hi haurà un espectacle circense a la plaça de l’Alcoià.

Este segon Rodafam Arts tindrà també el seu pròleg el 23 de juny, amb una proposta específica per a la Nit de Sant Joan. La programació continuarà els sis diumenges de juliol i agost. Seran, per tant, un total de 7 les propostes de circ contemporani que es presentaran a les 21 hores.

Amb l’objectiu de seleccionar els espectacles, l’Ajuntament llança una convocatòria oberta a companyies de circ valencianes, estatals i internacionals, amb espectacles per a exterior. La recepció de propostes serà fins a les 23.59 hores del dia 1 de març.

Amb ell, l’Ajuntament de Bellreguard manté l’aposta per una vessant de les arts escèniques en auge com és el circ contemporani, un art que sedueix i atrau a diferents espectres de població i a totes les edats, des dels més menuts fins als més majors.