El Teatre del Raval de Gandia celebra hui dissabte el Dia Mundial del Reciclatge, que es conmemora el pròxim 17 de maig.

Com ja és tradició, l’espai cultural del carrer Sant Ramon ha organitzat, juntament amb el projecte «LaCasaCalba», un programa per a conscienciar al públic sobre la importància de recuperar, reduir, reutilitzar i reciclar els residus. L’agenda començarà a les 17 hores amb el taller de creació d’obres a partir de deixalles i restes, a càrrec de «Factoria d’Artis3».

A més, a les 19 hores, ornarà a escena l’espectacle «Pull&Play», de la «Companyia Sonora». Esta és una obra interactiva i inclusiva on, amb l’acompanyament d’instruments fets amb material reciclat, els protagonistes, Pelut i Pelat, fan un viatge espacial i exploren noves formes de comunicació.

Les entrades costen 5 euros si es compren per anticipat a la pàgina web del teatre, i 6 euros si s’agafen en taquilla.

Paral·lelament, la primera planta del Raval acollirà, a les 17 hores, la inauguració de l’exposició «Dones en Lluita», un recorregut per la vida de les dones que, des de diferents racons del món, reivindiquen ser lliures, sense discriminació ni violència.

La mostra, cedida per l’organització «Amnistia Internacional», consta de vuit parades que recopilen inspiradores històries de força i coratge.

L’acte comptarà amb una visita guiada a càrrec de dues mediadores de l’ONG.

L’entrada serà oberta i gratuïta al públic en general fins al 13 de juny, dia en que tancarà la mostra.

Per a obtindre més informació, es pot cridar al telèfon del teatre, disponible a la pàgina web.