Síguenos en redes sociales:

Gandia presenta el Festival Polisònic 2022 sense restriccions

El jardí de la Marquesa acollirà nou actuacions del 28 de juliol al 20 d'agost

Gandia presenta el Festival Polisònic 2022 sense restriccionsGraham Foster Facebook

El festival Polisònic torna al jardí de la Casa de la Marquesa de Gandia amb un aforament complet de 600 persones després de la reducció que va patir a causa de la pandèmia. El cicle obrirà a les 20 hores del pròxim dijous 28 de juliol amb l'homenatge a "Graham Foster Band".

Esta actuació serà l'única gratuïta de la iniciativa que, a partir del 29 de juliol, oferirà els concerts a les 21.30 hores de la nit per un preu de 10 euros i 8 si es disposa de carnet jove o de pensionista.

Les persones que vullguen gaudir de totes les actuacions tenen a la seua disposició dos tipus d'abonaments, un de 4 i altre de 8 concerts, que valen 64 o 36 euros, 48 i 28 euros amb descompte, respectivament.

Tant les entrades individuals com els abonaments poden comprarse ja a Instaticket o la mateixa Casa de la Cultura. El festival acabarà el pròxim 20 d’agost amb la "Jove Big Band Sedajazz", grup que posarà punt final a una edició que ha apostat pel talent femení i la joventut.

La 33 edició del Polisònic Gandia ha estat presentada pel regidor de Cultura, Nahuel González, i el tècnic director de la Casa de la Marquesa i del festival, Eudald González.

Pulsa para ver más contenido para ti