Èxit de participació de la segona jornada de la Lliga Autonòmica de Scooter celebrada a Gandia

L'skate park bowl de Gandia va acollir dissabte passat la competició

Una imatge de la competició

Una imatge de la competició / Natxo Francés

Ana Guerrer

L'skate park bowl de Gandia va acollir dissabte passat la segona jornada de la Lliga Autonòmica de Scooter. Una competició que vam comptar amb participants de quatre categories (U12, U16 masculina, U16 femenina i Absoluta) i que va suposar l'estrena d'aquesta nova infraestructura esportiva pel que fa a acollir competicions.

La instal·lació, situada al barri de Roís de Corella sobre una superfície de més de 10.600 metres, ha suposat una inversió d'1.031.000 euros, procedents dels fons europeus Next Generation i ha tingut una aportació de 300.000 euros de l'Ajuntament.

A més de les pistes, la nova zona esportiva compta amb un joc singular per als més menuts, una zona de jocs infantils inclusius i un circuit bio saludable per a exercicis físics i de manteniment per a la gent gran i pista de petanca. La instal·lació també està dotada amb càmeres 'on the edge' que permeten analitzar el comportament dels usuaris i extreure'n dades per millorar l'experiència dels mateixos.

Pel que fa a la competició, Yaudiel Pérez (U12), Byan Baida (U16 masculina), Laura Gil (U16 femenina) i Andrés Gil (Absoluta) es van imposar a les seves respectives categories.

Després de la celebració de la prova, el regidor delegat d'Esports, Jesús Naveiro ha mostrat la seua satisfacció. "Els responsables de la Federació ens han felicitat i nosaltres ens hem reafirmat en el nostre compromís amb tots els esports. Centenars de persones de tota la comunitat han vingut a conéixer aquestes instal·lacions i la nostra ciutat amb l'excusa del campionat. Continuem consolidant-nos com una ciutat referent a l'hora d'acollir esdeveniments esportius siguen de l'esport que siguen, ja que ens permeten assolir públics molt diferents i consolidar el binomi esport-turisme".

Finalment, l'edil ha avançat que el departament d'Esports ja té una petició per allotjar una competició d'àmbit nacional en aquestes instal·lacions durant aquest any.