El CPV Xeraco, campió de l'Autonòmic de raspall en la máxima categoría

L'equip xeraquer de xiques és finalista de segón categoría

Els pilotaris campions de Xeraco i el regidor d'Esports

Els pilotaris campions de Xeraco i el regidor d'Esports / Levante-EMV

Salva Talens Carbó

L’equip A del Club de Pilota Valenciana Xeraco s’ha proclamat campió del 41º Campionat Autonòmic de Raspall de trios en la màxima categoria. La final es va jugar dissabte passat al carrer de l’Església del municipi de Bicorp entre l'equip local (rojos), format per Borja, Mario, Nico i Víctor, i l’equip xeraquer (blaus), amb David, Bonillo i Ibiza.

La partida, que es disputava a huit jocs, va començar amb un gran domini dels pilotaris del club saforenc gràcies a la gran treta de David i el bon fer de Bonillo i Ibiza. El trio xeraquer es va avançar en el marcador amb un contundent 0-25. A banda de la gran treta de David, Ibiza restava molt bé la treta de Borja quan i Bonillo finalitzava els quinzes des del mig del carrer. 

L’equip de Bicorp es veia impotent davant la superioritat dels de Xeraco, però també la mala sort els acompanyava en alguns quinzes. Mari i Nico van fer alguns quinzes de mèrit per l'equip de casa. 

A partir del 0-25, els locals, espentats pels aficionats del seu poble que van omplir el carrer, van millorar el seu joc mantenint la treta i trencant el servei dels xeraquers pel que es podia veure una partida més emocionant i disputada,

Els de la Canal de Navarrés van sumar dos jocs, 10-25, però Xeraco es va tornar a posar fort amb grans jocs disputats i emocionants, aconseguint el triomf final per 15-40.

Amb aquesta victòria Xeraco es consolida a l’èlit de la pilota valenciana de raspall, aconseguint 18 dels 41 campionats disputats a més de 9 subcampionats, demostrant el gran nivell i el bon treball de l’escola de pilota del club de la Safor.

L'equip femení del CPV Xeraco format per Judith, Lucia i Àngela s'ha quedat subcampió autonòmic en perdre contra el Genovés pel resultat de 40-20 en la final de segona categoria.

A les partides i el lliurament de trofeus va estar present el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Xeraco, Evarist Salom.