Síguenos en redes sociales:

Casa Caridad acull a xiquets en risc d'exclusió social

Gràcies al programa formatiu, l'entitat benèfica ha aconseguit que 75 xiquets accedisquen al segon cicle d'infantil en tres centres de València

Les tres escoles infantils que Casa Caridad té a la ciutat de València inicien el curs escolar amb 151 xiquets d'entre 1 a 3 anys en risc d'exclusió social en les seues aules. El programa formatiu que oferix l'entitat benèfica és igual que el de qualsevol altre centre de titularitat pública o privada, però no suposa cap tipus de desembossament, la qual cosa permet a les famílies sense ingressos assegurar l'educació dels seus fills.

Estos tres centres educatius es troben en el Passeig de la Petxina, Torrent i Benicalap. Este últim arranca amb una nova aula d'infantil amb què suma 75 places que busquen satisfer la creixent necessitat d'este servici entre les famílies amb escassos recursos. Per a estes, els tres centres educatius són gratuïts: no han de costejar ni gastos d'escolarització, ni de menjador, ni uniforme, ni materials. Així es facilita l'educació dels menors amb major índex de vulnerabilitat social i es possibilita, al mateix temps, que els pares busquen ocupació de forma activa o puguen conciliar millor la vida laboral i familiar.

Les aules de Casa Caridad no sols oferixen la possibilitat d'educar als xiquets en igualtat de condicions respecte a qualsevol altre centre públic. L'entitat benèfica mira, en paral·lel, per la inserció social de les famílies amb una atenció personalitzada per a cada nucli familiar gràcies al programa Escuela-Familia. Este programa unix ajuda administrativa i psicològica, busca de vivenda i d'ocupació i formació de les famílies en habilitats socials i de criança, a més d'altres prestacions individualitzades.

Pulsa para ver más contenido para ti