Síguenos en redes sociales:

Al presidente del CEV sobre Amics del Carme

Josep Pérez Camps

Encara que de passada, el president del Centre Excursionista de València, Juan Manuel Ferrís Gil, es lamentava en el Levante el Mercantil Valenciano, del dia 9 d´octubre passat, de la degradació que pateix el barri del Carme -i en concret l´entorn de la plaça de Tavernes de la Valldigna-, pel retard en executar les unitats d´actuació urbanística, per la falta de neteja dels solars, l´aparcament indiscriminat de vehicles, l´actuació dels «gorrillas», etc. (benvingut al club, encara que siga tard, dels que estimem i volem que el barri del Carme millore); però crec que apunta en una direcció incorrecta, ja que si de veritat vol col·laborar en la resolució dels problemes ha de dirigir les seues queixes a l´Ajuntament de València, principal responsable d´aquests desficacis, i no a l´Associació d´Amics del Carme.

Per si té dubtes sobre la actuació d´aquest col·lectiu de veïns, pot posar-se en contacte amb l´Associació mencionada i li explicarem amb detall totes les reivindicacions que hem fet en els darrers deu anys davant de les diverses administracions respecte a millorar qüestions fonamentals per a la vida del barri del Carme, com són: l´urbanisme, l´habitatge, el patrimoni històric, els aparcaments, la circulació del trànsit rodat, la neteja, els solar abandonats, etc., etc., i també, és clar, el soroll que augmenta d´any en any.

Com pareix ser que al Sr. Ferrís li molesta especialment que l´Associació de Veïns Amics del Carme demane a l´Ajuntament que faça complir les pròpies Ordenances municipals en tots els seus aspectes, però especialment respecte al soroll, vull recordar-li que demanar a l´Ajuntament que faça complir la llei és una tasca de tots els ciutadans en un estat democràtic. O és que li molesta que toquem aquest tema perquè vol que el bar del Centre Excursionista puga tindre la música a tota canya -actuacions en directe incloses- sense la llicència d´ambientació musical corresponent?

Respecte a la declaració de Zona Acústicament Saturada (ZAS) per al barri del Carme crec que el Sr. Ferrís està desinformat o no li han explicat bé, ja que el que ara correspon no és que l´Ajuntament faça més o menys cas a l´Associació de Veïns Amics del Carme en les seues reivindicacions respecte al soroll (eixe temps ja ha passat); ara toca, sense més dilacions, que l´Ajuntament de València execute la sentència núm. 666/2209 del Jutjat Contenciós Administratiu número 4 de València. O és que el Sr. Ferrís no vol que es complisca la llei?

Pulsa para ver más contenido para ti