Música, llum, color, alegria i diversió, molta diversió, omplin els carrers de la localitat valenciana d´ALDAIA en la seua tradicional Cabalgata del Ninot, una cabalgata en la qual participen, amb les seues millors gales, i les més originals, les 9 comissions falleres d´esta població de la comarca de l´Horta Sud.

A les 6 de la vesprada del passat dissabte, 9 de març, i amb puntualitat britànica, començà a defilar una Cabalgata del Ninot d´Aldaia encapçalada per les falleres majors, les seues respectives Corts d'Honor i la presidenta de la Junta Local Fallera.

Les nou comissions falleres d´Aldaia recorreguren tot el carrer Major fins aplegar a la Plaça de la Constitució, on davant de l´Ajuntament, quedà instal.lada la tribuna del jurat, de les falleres i les autoritats.

Durant el recorregut de la tradicional Cabalgata del Ninot, les comissions falleres d´Aldaia mostraren part de la temàtica de les seues falles, a través d´unes originals disfresses fetes a mà i preparades amb diverses setmanes d´antelació, en un ambient de festa en el qual no faltà la música de banda, les xarangues i la batucada, que animaren a les comissions falleres, però, també als veïns i visitants.

Una forma de fer festa, en definitiva, que anuncia que les Falles de 2024 ja estàn als carrers d´Aldaia.