Alaquàs ha celebrat el diumenge 17 de març la tradicional Ofrena de Flors de les Falles 2024. Totes les comissions falleres d'Alaquàs han participat en aquest emotiu acte que ha estat presidit per les Falleres Majors d'Alaquàs, Ruth Maya Redondo i Andrea Pla Constancio, acompanyades de l'Alcalde d'Alaquàs, Toni Saura i de la Regidora de Falles, Sandra Conde.

Les falleres i fallers han homenatjat la Mare de Déu de l'Olivar d'Alaquàs amb un recorregut que s'ha iniciat com és tradicional al col·legi públic Amparo Alabau i que ha finalitzat a la bastida de la patrona ubidada a la façana de la Parròquia de la Mare de Déu de l'Olivar.

En primer lloc han desfilat les comissions falleres: Plaça d'Espanya, Bonavista, Avinguda Genovés, Avinguda 18 de Juliol, Plaça la Llibertat, Avinguda Vicent Andrés Estellés, Plaça Buenos Aires, Cervantes, Avinguda Miguel Hernández, Verge de l'Olivar i Avinguda Camí Vell de Torrent. A continuació ha desfilat la Junta Local Fallera, les Falleres Majors Infantils d'Alaquàs i les Falleres Majors d'Alaquàs dels quatre últims anys. Han tancat la desfilada les Falleres Majors d'Alaquàs 2024.