El GastroMercat de El Corte Inglés Colón de València ha acollit, este dimarts 21 de maig, la presentació de la promoció "Sabors de Temporada Km 0". En esta ocasió, dedicada al llagostí de Vinaròs.

Durant l´acte de presentació, conduït pel Director Regional de Comunicació, Sostenibilidad i Relacions Institucionals de EL CORTE INGLÉS, Pau Pérez Rico, els chefs de l´Associació Vinaròs Gastronòmic, Ángel Prados y Agustí Marcos, han realitzat el showcooking del plat "Langostino de Vinaròs, apionabo y escabeche de especias”.

Un cava de Bodegas Vegamar, empresa familiar situada a la localitat valenciana de Calles, a la comarca dels Serrans, ha sigut l´encarregat d´acompanyar el plat de llagostí.

L´alcaldesa de Vinaròs, María Dolores Miralles, primera dona alcaldessa de la població castellonenca; la presidenta de l´Associació Vinaròs Gastronòmic, Dolors Castell; i el secretari de la Confraria de Pescadors de Vinaròs, Jaime Federico, han aprofitat l´ocasió per tal de destacar les bondats d´este producte i, també, per tal de promocionar la 16 edició de les Jornades de Cuina del Llagostí de Vinaròs, que estan en marxa fins el 9 de juny; i la 21 edició del Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs, que tindrà lloc el pròxim 27 de maig.

El llagostí de Vinaròs estará, com a producte destacat, este mes de maig, a tots els supermercats de El CORTE INGLÉS i a tots els restaurants de ECI de la Comunitat Valenciana, en el marc de la promoció "Sabors de Temporada Km 0".