Miguel, Héctor i Tomás II van guanyar ahir un intens, renyit i emocionant desafiament amb Pere Roc II i Santi al trinquet de Pedreguer, amb 3.000 euros d'eixida.

El trio es va imposar per un ajustat marcador de 60-55 després d'una partida que va estar en l'aire fins a l'últim quinze. De fet, l'equip de Miguel de Petrer va arribar a disfrutar d'un avantatge de 55-40 que semblava definitu. Tanmateix, Pere Roc II i Santi van donar el millor de si i van aconseguir remuntar fins igualar el resultat. Amb 55-55 el trinquet de Pedreguer va vibrar amb l'espectacle que estaven donant els cinc jugadors sobre les lloses.

Finalment, el trio va ser més resolutiu en els moments decisius de la partida i va nugar el triomf en un bonic desafiament, una de les últimes cites de l'escala i corda abans de l'inici de la Lliga Professional el pròxim divendres al trinquet de Vila-real.

Puchol II i Genovés II a la Pobla

El trinquet municipal de la Pobla de Vallbona «Miguel Canya» reobri esta vesprada les seues portes després d'una important reforma en la que s'han canviat les lloses de la canxa. La parella de Puchol II i Monrabal i la de Genovés II i Félix seran les encarregades d'etrenar el remodelat trinquet en la partida de festes de Sant Sebastià (16.30 h.). La voluntat del ajuntament és cobrir el trinquet en una pròxima reforma de la instal·lació.