Mentre la primera categoría continua la lliga regular, de la qual queden encara tres jornades, les restants categories del Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de Valencia, ja han completat la primera fase, i afronten ara la fase final.

En el cas de primera Genoves i Bicorp A jugaran la partida de la jornada en el trinquet dels primers, al ocupar el liderat els de Bicorp, mentre que l'equip de la Costera son segons classificats a nomes un punt de distància. El tercer de la taula, el vigent campió, Xeraco, visitarà el carrer de Bicorp per a jugar amb el segon equip local, cuer de la classificació. La visita de l'Oliva a la pista del Verger será dicisiva per a les intencions dels alacantins de classificar-se per a semifinals. Recordem que el Verger suma 12 punts, un menys que l'Alzira, equip que ocupa la última plaça de semifinalista, i que aquesta setmana descansarà, tal i com determina el calendari de competició.

Ja en segona categoria, els quarts de final ens han deparat els següents emparellaments per al cap de setmana: Quatretonda rebrà a l'Oliva B; Rafelguaraf visitarà a La Vall; La Valldigna jugarà en casa amb el Bicorp C; completant el quadre l'enfrontament entre el Fenollet B i Planes.

Respecte a la competició femenina caldrà esperar a la primera setmana de juny per a que comencen les semifinals. En primera categoria seran Tavernes Blanques qui es jugarà una plaça en la final amb les actuals campiones, Beniparrell; mentre que Bicorp i Borbotó lluitaran en l'altra semifinal.