La resposta és clara: les dos coses. Els valencians tenim un president que diu una cosa en les Corts i, en acabant, descobrim que ens ha mentit a tots descaradament. Que, des de la Generalitat, fa contractes multimilionaris i poc transparents amb els seus amics. Que, peça a peça, va venent a Madrid el poc que queda de poder valencià (per exemple, les caixes d´estalvi) per a salvar-se ell. És el preu que paga a Rajoy (a càrrec de tots els valencians) per seguir sent candidat. No és ja que no sàpia defendre els nostres interessos: és que renuncia a fer-ho. I ens perjudica.

Tenim un president que només mira per ell, en detriment dels valencians, i per tant, indigne de ser-ho. La societat valenciana es mereix un bon president. Que informe, que siga sincer. Un president que es crega el futur de la nostra societat i que treballe per millorar-la. La presidència de la Generalitat no deuria ser un títol de virrei concedit per Madrid al més servil, i els valencians no deuríem entrar en eixe joc votant a virreis que només saben mirar-se el melic, com el senyor Camps. El temps dels virreis ja va passar: ara és el temps dels bons gestors i Camps no està a l´altura.

És per això que als valencians, tots, ens convé tindre una força valenciana que siga capaç de fer força pels nostres interessos. No de boqueta ni a través de representacions grotesques i buides de contingut en una ermita, sinó amb fets. Els valencians necessitem fets. Per a començar, necessitem faena, i en això anem a la cua d´Espanya i d´Europa. No pot ser que un incompetent contrastat com Camps torne a ser president. No amb els nostres vots. El dia 22 de maig, fem confiança a una força nova i atractiva, amb garantia valenciana. Votem amb dignitat. Ara és el moment.