El sisé capítol de l´Iboga Summer Festival va començar el passat dimecres 25, per davant encara tres dies de ritmes Balkan, Swing, Ska, Reggae, Gypsy, Electro-Swing, Jazz€ els quals faran les delícies de les ànimes congregades a la platja de Tavernes de la Valldigna (Safor). A més, el festival també ofereix com cada any, tallers multidisciplinaris, activitats i espais alternatius.

Com ja hem dit, dimecres va tindre lloc la festa d´apertura mentre que ahir s´encentaren els concerts del festival Iboga, pròpiament dits, amb l´actuació estelar de Julian Marley, un dels fills que continuen el legat del mític músic jamaicà. Per a hui divendres si teniu oportunitat, no es podeu perdre a la New York Ska-Jazz Ensemble als quals segur coneixereu d´algun que altre Festivern. També els britànics , els britànics The Correspondents amb swing fusionat amb drum&bass, rock, hip-hop.

Per a dissabte nosaltres no ens perdrem per res del món a la banda granadina Eskorzo i la seua cúmbia caníbal. També altament recomanable els clàssics jamaicans The Skatalites, història viva de la música ska des dels anys 60. No faltarem tampoc a l´actuació de la maliana Fatoumata Diawarà, qui fusiona folk Wassoulou amb jazz i soul. I finalment el diumenge es posarà punt i final amb una gran Closing Party. El teló de l´Iboga baixarà la Gran Carpa de Circ amb més de 20 bandes i artistes. S´ha confirmat la presència de Grison Beatbox, campió de Beatbox i Loopstation.