De Burjassot a Finlàndia per la sostenibilitat

Estudiants participants en l’Erasmus+ «Young people in Europe today». | LEVANTE-EMV

Estudiants participants en l’Erasmus+ «Young people in Europe today». | LEVANTE-EMV / m.b.b. valència

M.B.B.

Un grup d’onze alumnes de 4t d’ESO de l’IES Comarcal de Burjassot es van desplaçar recentment a Sastamala (Finlàndia). La mobilitat ha estat emmarcada dins del projecte «Young people in Europe today» del programa de Erasmus+KA2.

L’alumnat de Secundària va estar acompanyat per les professores Margot Méndez i Begoña Miranda, i la temàtica de la mobilitat està relacionada amb la sostenibilitat dels municipis i l’objectiu d’aconseguir ciutats amb una petjada zero de carboni.

La tasca preliminar de l’alumnat de cada país va ser el punt de partida perquè posteriorment, i organitzats ja en equips internacionals, es pogueren desenvolupar i idear projectes encaminats a transformar les ciutats en llocs més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

Des del centre de l’Horta asseguren que va ser una setmana «plena d’aventures i projectes per deixar un món millor i més conscienciat amb el canvi climàtic». No és el primer viatge Erasmus+ que fa l’institut, que està immers en la internacionalització des de fa diversos anys.

Suscríbete para seguir leyendo