Convocats els Premis d’Innovació Educativa Ciutat d’Alzira

La Fundació Bromera col·labora amb el Premi d'Experiències de Foment de la Lectura amb la dotació del segon premi

Edició passada dels premis.

Edició passada dels premis.

FBFL

L’Ajuntament de l’Alzira ha publicat les bases dels Premis d’Innovació Educativa Ciutat d’Alzira de 2023. Com en anys anteriors, la convocatòria contempla dos modalitats: el Premi d’Experiències d’Innovació Educativa i el Premi d’Experiències de Foment de la Lectura. El primer és patrocinat per la regidoria d’Educació i Infància i es classifica en tres categories: la categoria d’Educació Infantil i Primària, la categoria d’Educació Secundària i la categoria d’Educació Especial, EPA i Ensenyances Especialitzades. Les tres categories estan dotades amb 800 euros.

La segona de les modalitats, la d’Experiències de Foment de la Lectura oferix dos premis amb dotació econòmica: el primer premi amb 800 euros i el segon premi amb 600. El premi és convocat i patrocinat per la regidoria de Cultura amb la col·laboració de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, entitat que es fa càrrec de la dotació del segon premi.

Objectiu dels premis és promoure la innovació educativa en els centres escolars, destacant les experiències que possibiliten una millora qualitativa de l’educació. En les diverses categories dels Premis d’Experiències d’Innovació Educativa, a més de centres educatius i equips docents, poden presentar-se també col·lectius de pares i mares sempre que el treball presentat estiga vinculat a l’àmbit educatiu.

En el Premi d’Experiències de Foment de la Lectura, a més del professorat en actiu dels centres escolars, es poden presentar experiències procedents de les biblioteques, com també treballs fets per grups d’animació lectora i col·lectius de pares i mares.

El termini de presentació s’acaba el dia 27 d’octubre de 2023. La informació detallada de les bases i dels requisits que es demanen, es pot consultar sol·licitant informació a la regidoria d’Educació i Infància de l’Ajuntament d’Alzira i al web de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura.