Les successives lleis de pressupostos generals de l'Estat impulsades pel Partit Popular han castigat de manera alarmant els serveis i l'ocupació públics. Sabem que la meitat dels funcionaris valencians es jubilarà en 2 anys i, per tant, calen 20.000 llocs de treball públics nous per situar-nos en la mitjana espanyola. Si no reposem eixos llocs, ens hi quedarem enrere. Ho patim especialment als ajuntaments. Des que va començar la crisi, hem perdut més de 9.000 llocs de treball en les administracions locals a les nostres comarques. Amb aquest plantejament polític s'ha reduït la qualitat i la quantitat dels serveis que oferim als veïns i, a més, s'ha generat precarietat laboral. Si contractem externament, el cost és fins un 35% superior i la qualitat del servei, molt inferior.

Malgrat que les limitacions que ens imposa un partit que es diu Popular i d'això en té ben poc, a l'Ajuntament d'Almassora hem començat a canviar les coses. Els efectes de les retalladas començaran a ser regressius en 2017 gràcies a la creació de noves places als serveis d'atenció als veïns i al de manteniment, així com també a la Policia Local. També introduirem un lloc d'agent d'Igualtat, que s'encarregarà d'atendre de manera especialitzada i personalitzada les nostres veïnes, d'assessorar-les, orientar-les i donar-los suport en aquelles matèries que els possibiliten incorporar-se a tots els àmbits de la vida en condicions no-discriminatòries.

Per desgràcia, les restriccions han afectat greument les partides que garantien en benestar de les dones, especialment el d'aquelles que han patit maltractament. Això sí, molts dels qui van aixecar el braç per votar a favor de les retallades en els pressuposts per a Igualtat i dels serveis d'atenció a les víctimes, no van dubtar a posar-se el llacet morat ahir per eixir a la foto. Aquells que mantenim els nostre compromís amb elles i amb el benestar dels ciutadans continuarem treballant des de les institucions per superar una època negra i tornar la il·lusió als valencians.