Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Un thriller amb banda sonora

El Principal de Castelló va encetar la nova i esperada temporada amb l'estrena d'una nova versió de «El ascensor», un espectacle que uneix un gènere poc usual al teatre, el thriller, i el musical i que va ser guardonat en el certamen Talent Madrid 2016. «El ascensor», text escrit, compost i dirigit per José Masegosa, és un musical que va nàixer amb la intenció de traslladar l'estil íntim però intens dels musicals modestos de l'Off Broadway.

Ambientada a Nova York , la història arranca amb la crisi d'un matrimoni format per una advocada i un cirurgià , Emma i John, que comença a esquerdar-se després d'una forta discussió.

Aleshores apareix en la vida d'ella Mark, un jove que es dirigeix a l'oficina d'Emma per fer una entrevista de treball. Quedar-se tancats en el reduït espai de l'ascensor els obligarà a intimar i descobrir el motiu real pel qual han coincidit en aquell lloc.

L'elenc està compost per tres artistes del món del teatre musical , Paco Arrojo, Laura Enrech i Naím Thomas, que formen el triangle d'un espectacle en què es fonen cançons interpretades, en funcions alternades, pels pianistes Borja Arias i César Belda, i el suspens, la tensió i romanticisme de clares influències hitchcocknianes.

La funció del Teatre Principal de Castelló, tot i patir els desajustos habituals d'una nit d'estrena, va servir per l'obertura de la temporada cultural de l'Institut Valencià de Cultura (IVC) a Castelló.

Un primer trimestre de temporada que ens depararà grans espectacles amb intèrprets de la qualitat de Clara Segura, Ramon Madaula, Nuria Espert, Laia Marull, Edu Soto o Emma Vilarasau, directors i creadors reconeguts com Julio Manrique, Mario Gas, Lluís Pasqual , Wajdi Mouawad, Juan Luis Mira o Jose Antonio Portillo, i diversitat d'obres , drama , comèdia, teatre familiar i dansa.

Una programació digna del que una sala com el Teatre Principal d'una ciutat com Castelló es mereix.

Compartir el artículo

stats