El trinquet de Vila-real acollirà aquesta vesprada de divendres la quinta jornada de la segona edició del Trofeu Joves d'Escala i Corda - Diputació de Castelló, amb la confrontació que mesurarà a la parella integrada per Francés i Àlvaro front a la formació integrada per De la Vega i Conillet.

La confrontació estarà marcada pel fet que Francés substituirà al jugador borriolenc Pablo, vigent campió de la passada edició del campionat, que s'ha caigut del cartell al no recuperar-se a temps d'una lesió en el muscle del seu braç dret.

A pesar d'això, es presenta una partida molt parella, ja que el nivell de Francés és molt similar al de l'escaleter de Borriol, com demostra el fet que es va proclamar subcampió de la passada edició.

El torneig continuarà el dilluns al trinquet de Borriana amb la confrontació que mesurarà a la parella de José Salvador i Monrabal front al trio de Marti, Bueno i Javi Font. Per als dos equips suposarà la seua segona partida del campionat i ambdós intentaran recuperar-se del seu mal debut en el torneig, en el qual van ser derrotats.

Fins al moment els líders de la competició desprès de la disputa de quatre jornades són Ferrer i Tomàs II, que han saldat els seus dos compromisos per sendes victòries pel resultat de 60 per 45. Les partides estan tenint un gran nivell i tots el jovens jugadores que estan participant a la competició demostren, dia a dia, el seu compromís y les seues ganes de continuar creixent en el món de la pilota.