Poc ha durat la flor de Francés en l'Individual d'escala i corda. El jove de Petrer va donar la campanada en els huitens de final en eliminar a l'encara vigent campió Soro III amb una actuació impecable, que ahir no va poder repetir contra Pere, que el va superar per 60-45.

El trinquet de Massamagrell va acollir la partida que va obrir els quarts de final, que va agradar molt al públic per disputada i repleta de bones jugades que tingueren com a principal protagonista al vencedor. Pere va fer un dau similar al dels escaleters malgrat la seua condició de mitger, va carregar i restar amb eficàcia des de qualsevol posició i, el que és més important, va anul·lar la perillosa feta de dau de Francés esperant la vaqueta de volea entre el set i el huit.

El rest de Petrer va complir, però el seu nivell no va ser el del passat dimecres. També va influir en el seu rendiment un parell de colps, al «mànec» i a la palma, que l'obligaren a jugar des del tercer joc amb dolor. Però com el mateix jugador va reconéixer després de la partida, el desenllaç va ser més mèrit de Pere que altra cosa.

Els quarts de final continuaran el divendres amb la disputa de dues eliminatòries. A Sueca s'enfrontaran Nacho i Bueno i a Vila-real jugaran Puchol II i Genovés II. El vencedor d'esta segona partida serà el rival de Pere en semifinals. La ronda conclourà el pròxim dimarts a Massamagrell on es mesuraran Pere Roc II i De la Vega.

Per altra banda, l'Individual de raspall espera les semifinals. La primera tindrà lloc el divendres a Genovés on jugaran Ian i Marrahí. La segona es completarà el dissabte a la Llosa de Ranes on s'enfrontaran Moltó i Seve.