Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

A Borriol es juguen les finals provincials dels Jocs Esportius de galotxa

Hui a partir de les 9 hores es jugaran les finals del provincial de Castelló dels XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de galotxa, en el trinquet de Borriol, amb la presència dels millors equips de les millors escoles d'Almassora, Vila-real, Castelló, Onda i Borriol.

En categoria benjamí, jugaran la final per la tercera plaça, Borriol i Onda. La final absoluta, la jugaran l'equip d'Almassora i Castelló. En categoria aleví, jugaran la final per la tercera plaça, Almassora i Castelló B. La final absoluta, la jugaran l'equip de Castelló A i Vila-real. En categoria infantil jugaran la final per la tercera plaça, Vila-real B i Castelló. La final absoluta, la jugaran l'equip d'Almassora i Vila-real A. En categoria cadet, jugaran la final per la tercera plaça, Castelló i Vila-real. La final absoluta, la jugaran l'equip d'Onda A i Onda B. En categoria juvenil, jugaran la final absoluta l'equip d'Onda i Castelló. Destacant les escoles d'Onda, Castelló amb tres finalistes absoluts, Almassora i Vila-real tindran dos finalistes absoluts, mentre que l'escola local només tindrà un representant a les finals, en la categoria benjamí, jugaran pel bronze.

Guanyadors

La temporada passada van guanyar en benjamins, l'escola de Vila-real, en alevins, l'escola de Castelló, en infantils, l'escola de Vila-real, en cadets, l'escola d'Almassora, i en juvenils, l'escola d'Onda. A les províncies de València i Alacant, continuen jugant la primera fase.

Compartir el artículo

stats