Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Vila-real i Castelló, epicentres de la pilota valenciana professional

El Salvador Sagols acull la Lliga Bankia i el trinquet de Castelló un duel a la modalitat de rebot

La segona volta de la XXVIII Lliga Bankia d'Escala i Corda Professional s'iniciarà aquesta nit a partir de les 23 hores al trinquet de Vila-real, en una jornada nocturna que s'espera d'allò més emocionant. La confrontació mesurarà al trio de València integrat per Puchol II, Raúl i Bueno front a l'equip local de Soro III, Jesús i Carlos.

Es tracta d'un duel entre els dos rests de referència dels últims anys, i en el qual els seus respectius equips arriben en situacions totalment oposades. El trio de Puchol II és el líder de la competició amb 8 punts i únicament ha sumat una derrota en tota la Lliga, per contra l'equip de Soro III s'encontra fora de les places que donen accés a la fase final, ja que ocupa la quinta plaça amb sols 3 punts.

L'activitat a la província de Castelló continuarà el dissabte al trinquet Municipal de Castelló al Parc Esportiu Sindical, on a partir de les 18 hores, es disputarà una partida professional a la modalitat de Rebot. La rellevància de l'acte recau en que la modalitat de Rebot fa molt de tems que no és practicada per professionals, i en aquest duel especial s'enfrontaran el trio de Giner, Bueno i Àlvaro front a la parella de Marc i Jesús.

Compartir el artículo

stats