Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Almassora, Castelló i Onda campions de raspall del provincial de Castelló

El trinquet de Castelló va gaduir de les finals amb la presència de les millors escoles en la modalitat

Almassora, Castelló i Onda campions de raspall del provincial de Castelló fpv

Gran jornada la que es va vivir amb la fase final dels XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de la modalitat de raspall en el provincial de Castelló, amb la presència de les escoles de Borriol, Almassora, Castelló i Onda. La gran triomfadora d'aquesta fase final va ser l'escola de Castelló, amb dos ors, tres plates i un bronze, fent un gran pas després de diversos anys de consolidació del CPV Castelló, amb un gran treball de coordinació de Noe Torrijos i Lluís Ramos. Però els entrenadors han tingut un paper fonamental en el ressorgir de l'escola de la Plana, gent anònima per a molts però que fan un gran treball: Marc Agramunt, Jordi Prats, Iván Fenollosa, Alberto Gonzalez?

L'escola d'Almassora va aconseguir un or, una plata i un bronze. L'escola d'Onda va aconseguir un or i un bronze, mentre que l'escola de Borriol va aconseguir un bronze.

En la categoria benjamí, l'equip d'Almassora format per Pol i Marc, va tornar a conquistar un nou títol en aquesta categoria aquesta temporada demostrant que estan a un gran nivell a la província. En categoria aleví, es va poder veure una gran final, molt igualada entre dos equips de l'escola de Castelló, on guanyo l'equip amb major experiència, Castelló Al fet que alineo a Manel i Andreu davant els seus companys d'escola, Daniel i Samuel, que van demostrar que poden guanyar-los en el futur.. En categoria infantil, es va veure la partida més igualada de la tarda, entre els equips de Castelló (Ferrán, Carmen i Eric) i Almassora (Marc i Oriol), on l'equip de Castelló, es va imposar en una final on destaco Carmen, que va demostrar que en la seva categoria i en aquesta modalitat és tal vegada la millor, ja que aconsegueix els quinzes molt fàcil en la posició de punter. En la final de cadets, l'equip d'Onda, va aconseguir el títol amb una gran actuació de Juan, Santi i Diego Sansano que no van donar moltes opcions a l'equip de Castelló.

En les finals va destacar la presència de tres noies de l'escola de Castelló que van realitzar un gran paper. Delia i Lorena, en categoria aleví, que van quedar quartes del provincial, mentre que Carmen va jugar en categoria benjamí i va ser campiona.

Va lliurar els trofeus i les medalles de aquesta final a Castelló el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana de la província de Castelló, Pedro López, al costat dels entrenadors de les diferents escoles finalistes.

Compartir el artículo

stats