Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Les escoles de Castelló, Vila-real i Onda triomfen en els JECV d'escala i corda

Aquest mes de maig han començat els JECV, on participen Onda, Vila-real, Castelló, Borriol i Almassora amb 60 jugadors

Les escoles de Castelló, Vila-real i Onda triomfen en els JECV d'escala i corda fpv

El passat cap de setmana es van disputar les partides de la primera fase en els trinquets de Vila-real, a on van jugar les categories de benjamins i alevins. A Castelló es va jugar la categoria infantil i a Onda van jugar els cadets. Les escoles de Vila-real, Castelló i Onda van ser les grans vencedores en aquesta primera fase, ja que els primers classificats de cada grup en les diverses categories són jugadors pertanyents a aquestes tres escoles.

En la categoria benjamí nivell A, en el grup I, el primer classificat és Xavi de Vila-real amb 6 punts, el segon és Aleix de Castelló amb 5 punts, el tercer és Carles d'Onda amb 4 punts i el quart és Raúl de Borriol amb 3 punts. En el grup II d'aquesta mateixa categoria, el primer classificat ha quedat Salva d'Onda amb 4 punts, el segon és Iván de Borriol amb 3 punts, el tercer és Gabriel de Castelló amb 2 punts i el quart va ser Aleix de Castelló amb 0 punts.

En la categoria aleví nivell A, en el grup I, el primer classificat ha quedat Ferrán de Vila-real amb 6 punts, el segon és Cristian d'Almassora amb 5 punts, el tercer tranquil Andreu de Castelló amb 4 punts i el quart va ser Daniel de Castelló amb 3 punts. En el grup II, el primer classificat ha estat Pau de Castelló amb 4 punts, el segon és Manel de Castelló amb 3 punts, el tercer va ser Pepe de Vila-real amb 2 punts i el quart ha acabat David d'Almassora amb 0 punts.

En la categoria infantil nivell A, en el grup I, el primer classificat ha quedat Pepe de Vila-real amb 4 punts, la segona ha estat Carmen de Castelló amb 3 punts, el tercer classificat és Joan de Borriol amb 3 punts i el quart ha quedat Fernando amb 0 punts. En el grup II, el primer classificat ha quedat Ferrán de Castelló amb 6 punts, el segon ha estat David d'Onda amb 5 punts, el tercer ha quedat Samuel de Vila-real amb 4 punts i el quart és David d'Almassora amb 3 punts. En el grup III, el primer classificat ha quedat Álvaro de Vila-real amb 2 punts, el segon va ser David d'Onda amb 1 punt, Raúl de Vila-real i Oriol d'Almassora han estat tercer i quart respectivament amb 0 punts cadascun. En la categoria cadet, en el grup I, el primer classificat ha quedat Diego d'Onda amb 6 punts, el segon ha estat Cristian d'Onda amb 5 punts, el tercer va ser Joan d'Onda amb 4 i el quart classificat és Ferrán de Castelló amb 3 . En el grup II, el primer classificat ha quedat Santi d'Onda amb 6 punts, el segon ha estat Pau d'Onda amb 5, el tercer és Sergi de Vila-real amb 4 pts i el quart va ser Lluís de Castelló amb 3 punts.

Pel que respecta al nivell B, en la categoria aleví, en el grup I, el primer classificat ha quedat Marc d'Onda amb 2 punts, la segona classificada ha estat Nelia de Castelló amb 1 punt, Juan José de Castelló i Gerard de Vila-real han quedat tercer i quart respectivament amb 0 punts cadascun. En el grup II, el primer classificat ha quedat Mateo d'Onda amb 6 punts, el segon ha estat José Manuel de Castelló amb 5 punts, el tercer ha quedat Lluís d'Onda amb 4 punts i el quart va ser Jordi d'Almassora amb 3 punts. En el grup III, el primer classificat ha quedat Samuel de Castelló amb 4 punts, el segon ha estat Adrian d'Onda amb 3 punts i el tercer ha quedat Lluís d'Almassora amb 2.

En la categoria infantil nivell B, en el grup I, el primer classificat ha quedat Marcos de Vila-real amb 4 punts, el segon ha estat Alexandre de Vila-real amb 3 punts i el tercer ha quedat Juliol d'Onda amb 2 punts. En el grup II, el primer classificat ha quedat Marc d'Onda amb 2 punts, el segon ha estat Daniel de Borriol amb 1 i el tercer ha quedat Lluís de Vila-real amb 0. Finalment, en la categoria cadet nivell B, només hi ha un grup, el primer classificat ha quedat Lluís d'Onda amb 6 punts, el segon ha estat Diego d'Onda amb 5 punts, el tercer ha quedat Héctor d'Almassora amb 4 punts i el quart va ser Lledó de Castelló amb 3 punts.

Compartir el artículo

stats