Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Més de quaranta jugadors inscrits pel III Autonòmic de Frares de Xert i Traiguera

Es va apropant el III Campionat Autonòmic de Frontó amb Frares, que com en les anteriors edicions es disputarà en les localitats de Traiguera i Xert (barri d'Enroig).

Aquesta competició es tracta d'una modalitat de Pilota Valenciana que es juga principalment a les comarques de l'Alt i el Baix Maestrat, la Plana Alta i la Plana Baixa i els Ports. Es caracteritza per les seues semblances al frontó, però amb característiques peculiars com les dimensions de la canxa, ja que té unes dimensions més reduïdes i que està totalment tancada, ja que té parets als dos costats i grada al fons.

La competició aquest any tindrà lloc en diferents caps de setmana i cada una de les categories es jugarà en un dia. Celebrant-se el dia 28 de juny la competició de categories femenines, el dia 29 de juny la competició de Jocs Esportius, el 20 de juliol la competició de categories federades i el 21 de juliol les categories recreatives i mixtes. Fins al moment ja es compta amb un total de 40 persones inscrites de diferents clubs com son el club Pilotari Castelló, CPV Benicarló, CPV Onda, CPV Almassora, CPV Tirig, CPV Tavernes de la Valldigna, CPV Castellonense, CPV Godelleta, CPV Faura...

La Federació de Pilota Valenciana junt amb la col·laboració del club de Pilota Valenciana de Castelló, té com a objectiu revitalitzar aquesta modalitat tan divertida, la qual es va vore reduïda i que a poc a poc va creixent, passant dels 100 participants en la primera edició, 150 en la segon i ara en la tercera hi ha previsió que hi hagen més.

Compartir el artículo

stats