Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El duel entre Guadi i Lorja contra Moncho i Gabi enceta la setmana al trinquet de la Llosa

La cita amb el raspall al trinquet de Castelló de Rugat es deté durant la tardor i l'hivern i tornarà en primavera

El duel que enfrontarà a Guadi i Lorja contra Moncho i Gabi enceta hui la setmana deportiva al trinquet de la Llosa de Ranes. La partida de raspall entre el local y el d´Alzira front a la parella formada pel de Manuel i el de la Pobla del Duc serà la segona d´una jornada que començarà a les 16:45 hores amb una partida de joves aficionats a l´esport autòcton valencià. Després s´enfrontaran Guadi i Lorja a Moncho i Gabi.

El raspall tornarà a ser protagonista al recinte del carrer Jaume I de la localitat de la Costera i que gestiona el trinqueter Balduino Company, el proper dissabte, amb una intensa jornada amb tres partides de raspall. La vesprada esportiva del dissabte s´iniciarà a les 16:15 hores amb una partida de xiquets de les escoles de pilota de les comarques; i tot seguit hi haurà una partida de joves. Tancant la jornada jugaran Ricard i Seve contra Montaner i Lorja, qui farà doblet al trinquet de la Llosa de Ranes aquesta setmana.

Per altra banda, les partides al trinquet de Castelló de Rugat, recite també gestionat per Balduino Company, es paren durant la tardor i l´hivern i les cites amb l´esport autòcton valencià es reprendran a partir de la primavera, segons ha informat el trinqueter Balduino Company.

Compartir el artículo

stats