Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El col·lectiu de dones creadores Adona't exposa en l'Espai Llotja d'art contemporani

? Amb aquesta mostra sobre la igualtat Montesa acull la que fa tretze de les exposicions de la sala des de juliol de 2017

L'Espai Llotja deMontesa, dedicat a l'art contemporani, mantindrà oberta al públic durant tot el mes d'abril una exposició del grup Adona't, un col·lectiu de dones artistes que, des de distintes tècniques „fotografia, olis sobre tela i fusta, treballs mixtes, collages i tipografies„, intenta, mitjançant les seues obres, educar i reeducar a la societat en el feminisme. Segons afirma el gruo, «considerem que el nostre paper com a artistes adquireix la responsabilitat de fer arribar al major nombre possible de persones el missatge d'igualtat pel qual tanta gent lluita hui en dia».

La mostra conté, en síntesi, una sèrie d'obres ben adients per a reflexionar sobre temes com els estereotips, les etiquetes, les experiències vitals, la hipocresia de certs comportaments socials actuals, etc. L'alcaldessa de Montesa, Analía Juan, ha declarat mostrar-se molt satisfeta amb la proposta, que a més, «enllaça amb el nostre propòsit, permanent, de promocionar la igualtat entre dones i hòmens, visualitzant el treball moltes vegades injustament silenciat de tantes i tantes dones».

La trajectòria de l'Espai Llotja s'enceta en juliol del 2017. Amb aquesta exposició seran tretze les realitzades, en un espai recuperat per a l'art contemporani que, segons el seu coordinador, Francesc Piera, «és un aparador que s'obri a l'art des de la plaça més emblemàtica».

Compartir el artículo

stats