Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Xàtiva promociona el valencià en l’època de rebaixes

La regidoria de Política Lingüística col·labora amb les associacions Adexa i Xàcex en la campanya

L’Ajuntament de Xàtiva, a través de la seua oficina de Promoció i Ús del Valencià de la regidoria de Política Lingüística ha iniciat una campanya destinada a promoure l’ús del valencià a l’activitat comercial de la ciutat durant l’època de rebaixes.

La iniciativa consisteix en el repartiment entre els comerços del municipi de cartells de rebaixes i descomptes, així com també d’etiquetes amb el text «abans», i «ara» en les quals es pot marcar el preu anterior i el preu rebaixat del producte. «Aquest material afavoreix la visibilitat i la presència del valencià en les relacions comercials», comentaren ahir fonts de l’Ajuntament.

Aquesta campanya de promoció del valencià compta amb la col·laboració de les associacions empresarials Adexa i Xàcex, que seran les encarregades de repartir durant els pròxims dies el material entre els seus comerços associats, així com també entre aquells establiments que no estiguen associats però estiguen interessats en recollir aquest material en valencià.

Imatge homogènia

«Aquesta és una iniciativa per a estimular tant l’ús social del valencià com l’activitat comercial, i alhora ofereix una imatge homogènia de comerç valencià de proximitat», va destacar la regidora de Promoció Lingüística Mariola Sanchis.

Sanchis també va indicar que «la intenció de l’Ajuntament és repetir aquest campanya els pròxims anys ja que la promoció social del valencià i del comerç és una prioritat».

Compartir el artículo

stats