Síguenos en redes sociales:

Pellikana estrena «Moltes llums»

El grup de castalla publica el seu tercer àlbum amb nou cançons plenes de mestissatge fet en valencià

El tercer àlbum d´estudi de Pellikana ja està al carrer. Moltes llums (Mésdemil, 2016) és el títol d´aquest treball de la banda de Castalla en el que refinen el seu so de la mà del productor David Rosell (Txarango, Els Catarres, Brams, Dept). Nou noves cançons farcides d´energia i optimisme amanits de ritmes balcànics i llatins, ska, reggae, funky i rock. L´aportació de Pellikana al mestissatge fet en valencià és forta i original a la vegada que decidida. Han col·laborat al disc vocalistes de gran talla com Èric Vergés i Roser Cruells d´Els Catarres, Gabriel Reigosa de Dakidarría, Flora Semprere d´El Diluvi, així com Mireia Vives.

A Moltes llums, Pellikana ofereixen un viatge musical estimulant, protagonitzat per captivadores melodies i ritmes energètics, que fan moure sense adonar-se´n. Un àlbum perfecte per al productor David Rosell, on s´aprecia una acurada feina de preproducció i producció de les cançons. Un treball que pot col·locar-los en la primera divisió del mestissatge valencià, i que començaran prompte a presentar en directe.

Per a Pellikana es tracta a més d´un àlbum amb un regust conceptual i personal al mateix temps. David Paya, líder i veu de Pellikana explica així el disc: «Moltes llums és un cant a l´alegria de les xicotetes coses: a les nits amb els amics, amb la família i, en definitiva, amb les persones que estimem, a aquelles que ens ensenyen i inspiren en aquesta vida, als viatges i les noves mirades que ens fan canviar la forma de veure el món, al poble, a les passions i com no, a la música. Són totes les llums que giren al nostre voltant i ens ajuden a seguir endavant».

Pulsa para ver más contenido para ti