Síguenos en redes sociales:

Cervantes i Shakespeare encisen els més menuts a les audicions de l´OV

La direcció musical de la iniciativa va a càrrec de beatriz fernández; l´escènica i narració, per sergio villanueva, i el guió i narració per vero march, de levante tv

L'Orquestra de València torna a oferir els seus concerts didàctics per a escolars, en esta ocasió dedicats a dos genis de la literatura de tots els temps. D'esta manera i baix la direcció musical de Beatriz Fernández, la direcció escènica i narració de Sergio Villanueva, i amb el guió i narració de Verónica March, els escolars de l'ESO i Batxiller podran gaudir fins demà divendres del concert «Cervantes i Shakespeare: una musicalització literària», que té com a finalitat el reconeixement literari, per mitjà d'un argument musical, dels dos grans escriptors universals, l'aniversari dels quals -400 anys de la seua mort- es celebra el 2016.

L'alumnat escoltarà, en paraules i en música, fragments dels dos autors, a qui van posar música Piotr Ilitx Txaikovski, Leonard Bernstein, Serguei Prokófiev, Hèctor Berlioz o Ruperto Chapí, així com els extractes més cèlebres d'obres com ara «Romeu i Julieta», «La tempestat», «El Quixot» i «El rei Lear».

Beatriz Fernández ha actuat amb diverses formacions com ara l'Orquestra de València, l'Orquestra Mendelssohn Symphonia i Cor Europa Chor Academie d'Alemanya, la Deutsche KammerakademieNeuss am Rhein, l'Orquestra Filharmónica de la Universitat de València i la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, sent de les dos últimes, directora assistenta amb Cristóbal Soler i Manuel Galduf.

Sergio Villanueva és actor, dramaturg i director format a la Fundació Shakespeare d'Espanya, al Royal National Youth Theatre of Great Britain, i en diversos cursos i tallers a Madrid, Sofia i Londres. És Llicenciat en Direcció d'Escena i Dramatúrgia a l'Escola Oficial d'Art Dramàtic de València. Verónica March és presentadora, guionista i locutora en Levante TV. És també comunicadora audiovisual i d'edició d'imatge, i membre de la companyia Burumballa Teatre.

Pulsa para ver más contenido para ti