Síguenos en redes sociales:

Verdcel presenta el seu darrer treball en una gira

Els seguidors coneixeran ´De plantes, talaies i cims (i una aroma)´ en vuit localitats valencianes des de demà fins el proper 28 d´octubre

Verdcel presenta el seu darrer treball en una gira

VerdCel inicia demà una gira de presentació en directe del seu darrer treball, De plantes, talaies i cims (i una aroma), que portarà la cançó d'Alfons Olmo a diferents pobles i ciutatsde la C. Valenciana i que tindrà una parada molt especial al Palau de la Música de València dimecres 11 d'octubre. Els seguidors de VerdCel podran gaudir de la seua proposta musical, literària i estètica demà a Carlet, diumenge a Montaverner; l'11 d'octubre al Palau de la Música de València i el 28 d'octubre a Tavernes de la Valldigna.

Durant el mes de novembre presentarà el seu disc a Alcoi el 3 de novembre, en un concert que suposa el retrobament d'Alfons i la seua banda amb el públic de la seua ciutat. La següent parada serà a Castelló en el marc de la fira Trovam, el 10 de novembre. L'any finalitzarà el 29 de desembre a Vila-real, amb un concert amb la banda de joves La Lira de Vila-real. De plantes, talaies i cims (i una aroma) té en la terra el seu element protagonista és 'terra'. El disc es pregunta sobre l´existència i respon agafant la vida a grapats. A banda de l'equip habitual, el músic alcoià ha comptat amb Carles Dénia, un gran aliat per donar forma a este repte de contingut i música.

Pulsa para ver más contenido para ti