Síguenos en redes sociales:

L´historiador Enzo Traverso, especialitzat en els totalitarismes del XX, tanca hui Els Debats del Magnànim

Enzo Traverso és catedràtic d´Humanitats en la Universitat Cornell de Nova York i un dels més reconeguts investigadors a nivell mundial de l´Holocaust nazi i els totalitarismes, així com de la relació dels intel·lectuals europeus amb aquests processos històrics que, encara, protagonitzen les discussions polítiques del present. Traverso estarà hui, a les 19 hores, a la Sala Gregori Mayans del MuvIM (Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat) per donar una conferència en el marc de ElsDebats del Magnànim i amb la qual es tancarà la temporada.

Traverso té previst disertar al voltant de la «preocupant propagació, de nou, del feixisme a Europa». De fet la xarrada porta per titol «¿Vuelve Europa a los años treinta?» en un acte que serà introduït per Ferran Archilés, professor d´Història Contemporània de la Universitat de València i director de la col·lecció Adés & Ara del Magnànim. En la seua obra es palpable la influença de l´Escola de Frankfurt.

Amb Enzo Traverso, el Magnànim culmina un any, aquest 2017, replet de Debats del Magnànim en els quals s´ha tingut la sort de poder escolat a Axel Honnet; Sharon Weinberger, Carles Viñas i Natxo Parra, entre d´altres.

Pulsa para ver más contenido para ti