Síguenos en redes sociales:

Poetes valencians celebren hui la seua vetllada en honor a la Mare de Déu dels Dolors

Lo Rat Penat celebra en Benifaió el seu tradicional acte presidit per la Regina dels Jocs Florals

Lo Rat Penat celebrarà esta nit el tradicional acte poètic i musical en honor a la Mare de Deu dels Dolors, patrona dels Poetes Valencians. L´acte tindrà lloc a partir de les 20 h. en la parròquia de Sant Pere Apòstol de Benifaió i estarà presidit la CXXXIV Regina dels Jocs Florals, Mónica Duart García acompanyada per la seua Cort d´Amor, formada per: Mª José Duart García, Andrea Villafañe del Riego, Nuria Galbis Carbó, Marián Pérez Chuliá, Alicia Lacomba Rocafull i Sonia Piles Franco.

La salutació, apertura i glossa de l´acte serà realitzada per Félix Duart Boluda, rector de la parròquia de Sant Pere Apòstol de Benifaió i tancarà l´acte el President de Lo Rat Penat, Enric Esteve i Mollà. En la part poètica, el pròleg anirà a càrrec de la poetessa Ampar Cabrera i Sanfèlix, guanyadora de la Flor Natural en els Jocs Florals de la Ciutat i Regne de València.

El I Dolor, «La profecia de Simeó», serà versada pel poeta Donís Salvador i Chàfer; el II Dolor, «La Fugida a Egipte», per Sito Sanchis; el III Dolor, «La Pèrdua de Jesús en el Temple», serà realitzada per Immaculada Ballester Montava; el IV Dolor, l´ «Encontre en el carrer de l´Amargura» per Mª Jesús Coves i Torralba, el V Dolor, «La Mort de Jesús en la Creu» per Enric Vicent Almero i Zanon, el VI Dolor «El Devallament de la Creu» per Rafael Melià i Castelló i, finalment, el VII Dolor, la «Sepultura de Jesús» serà versada per Josep Albert Aymemir i Casasús, posant fi a les intervencions poètiques. El Cor Popular de Lo Rat Penat posarà música a la vetllada, dirigit per Jesús Madrid.

Pulsa para ver más contenido para ti