Els ballarins i les ballarines del grup italià SER, format per estudiants de dansa contemporània d'Areadanza Livorno, van portar el seu últim espectacle de dança contemporània al Teatre Astoria de Chiva. En una actuació que estava emmarcada dins del Concurs Internacional Valencia Danza-Premio Ciudad de Chiva, estos joves italians, que ja han asentat el seu nom dins del panorama mundial de la dança, van actuar per primera vegada a Espanya baix la direcció de Gaia Lemmi.

Amb un muntatge modern i ambiciós, els artistes de SER van situar la seua obra al voltant d'eixes accions que donen forma al verb que els dona nom com a grup («ser» -en castellà-): pensar, escoltar, parlar, amar, construir.

L'espectacle va tancar la jornada del dissabte de la IV edició del Concurs Internacional Valencia Danza, que va continuar el diumenge i on es va guardonar el treball en dansa clàssica, contemporània, moderna-hip hop i espanyola. Durant els dos dies en que es va celebrar el certamen hi van participar més de 600 ballarins i ballarines d'un total de 56 escoles de dansa.