Cabanyal Íntim conclou la 12ena edició amb un gran arrelament al barri

Sota el lema «Orígens», el públic ha pogut disfrutar durant quatre jornadas de diferents disciplines artístiques

Un dels espectacles de Cabanyal Íntim.

Un dels espectacles de Cabanyal Íntim. / Eva Mañez.

 La gran acollida de la dotzena edició del Cabanyal Íntim, conclosa el passat diumenge, ha posat de manifest una vegada més el seu ferm arrelament en el barri i la ciutat que el va veure nàixer. A pesar dels nombrosos canvis i desafiaments, el festival ha demostrat que continua sent un esdeveniment estimat, esperat i essencial per a la comunitat.

El barri marítim de València ha proporcionat no només un escenari físic, sinó també una identitat cultural única que impregna cada edició del certamen. Així, durant les quatre jornades del festival, el públic s’ha emocionat, rigut i plorat amb una programació que ha al·ludit als «Orígens», lema d’enguany, i que s’ha abordat des de diferents disciplines escèniques, temàtiques i mirades en espais tan particulars com el saló o la cuina d’una llar, l’aparador d’un comerç o la Societat Musical Unió de Pescadors (El Casinet). «Veure tanta gent gaudir i recolzar el nostre festival ens ompli d’orgull i ens motiva a continuar endavant a pesar de tots els obstacles», assenyala la directora Isabel Caballero.

La sinergia entre el festival, el barri del Cabanyal i un públic fidel és un exemple de com els esdeveniments culturals poden revitalitzar i enaltir a les comunitats locals, assegurant que tant l’art com la identitat del barri prosperen junts.