El trinquet Miguel Canya de la Pobla de Vallbona té un elenc de jugadors de primer nivell durant l'estiu a causa del tancament del Trinquet de Pelayo durant l'agost. Durant tot el mes, el municipi del Camp de Turia acollirà dos partides per setmana, dilluns i dissabte, amb cites de juvenils i de professionals amb l'esforç de l'Escola Municipal, l'ajuntament i el trinqueter Daniel Ribera.

El dissapte 4 d'agost, a les 17.15 es disputarà una partida els juvenils i, tot seguit, a les 18.45 s'enfrontaran Soro III i Carlos contra J. Salvador i Javi. A la setmana següent, el dilluns 6 d'agost també hi haurà una partida de juvenils i, després a les 18.45 una partida de professionals amb Ferrer i Conillet davant de Julio i Álvaro. El dissapte 11, després de la partida de juvenils, competiran les parelles formades per Francés i Bueno davant de Giner i Santi. El dilluns 13, també a les 18.45 i després de la partida dels juvenils, es veuran les cares al deu De la Vega i Carlos amb Carlos de Massalfasar i Jesús. El dissapte 18, Fageca i Monrrabal II s'enfrontaran a Santi Silla i Jesús.

El dilluns 20, Ferrer i Pere competiran davant de Salva i Raúl i el dissapte 25, Genovés II i Tomás II disputarán la partida enfront de Pablo Sella i Santi. Una de les partides més estel·lars del cicle d'estiu a la Pobla és la cita del dilluns 27 d'agost, on es jugarà a escala i corda amb les galeries lliures. La parella de Puchol II i Nacho davant del trio Pere Roc II, Javi i Tomás II conformen un cartell de luxe. L'actual guanyador de l'Individual, Soro III, tancarà el serial de les partides en el municipi del Camp de Turia el dissapte 2 de setembre fent parella amb Raúl i contra Francés i Félix.