Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Roberto o el valor de la fe

Roberto o el valor de la fe

El retorn de Roberto col·loca a Beniparrell en el cap de l'Interpobles-Edicom. La tornada d'una primera figura de la Galotxa, després de dura baralla contra les lesions durant més de dos anys, és una prova més de l'enorme valor de la paciència contra la desesperació i de la força de la fe en un mateix.

Tots recordem un juvenil Roberto col·locar-se en la part alta de l'especialitat conquistant el Trofeu El Corte Inglés en una memorable final contra el millor dels equips de Godelleta l'any 2006. Aquella partida, que va omplir la pista de Beniparrell, va elevar a les altures a l'equip de Roberto, Nacho, Fran i Toni. Van derrotar per 70 a 65 a un equip de Godelleta , en les cimes, que jugava ni més ni manco que amb Marcos, Fredi, Colorado i Gabi. Poques vegades s'ha vist disfrutar tant veient una partida d'esta preciosa modalitat.

D'aquell equip de Beniparrell van sorgir professionals com Nacho i Herrera. D'aquella època també era Jesús. Beniparrell ha sigut una pedrera inesgotable de jugadors i un exemple a favor de la promoció. L'ànima d'este esport i del club és Carles Costa, que va ocupar càrrecs en la Federació, però que va preferir anar-se a casa cansat, esgotat de lluitar en tants fronts . Ha tornat Roberto, que forma equip amb Hilari, Herrera, Julián i Toni.

En eixe retorn, Roberto parla amb il·lusió de les possibilitats del seu club, al què sempre ha sigut fidel. Ho ha fet de manera convincent en les tres partides disputades ja que ha guanyat a tres dels grans favorits: Quart dels Valls, Montserrat i Ovocity Marquesat. Victòries importants, les de Roberto, Hilari, Herrera, Julián y Toni, equip titular, però no decisives ja que queda llarg camí per recórrer fins a la final, prevista per a primers de desembre.

Roberto dignifica a la Galotxa i al Joc de Pilota. A la primera perquè, amb la seua actitud de superació, ajuda a vivificar una modalitat que, sent la que compta amb dos patrocinis privats importants, no provinents dels impostos de tots, com El Corte Inglés i Edicom, pareix condemnada a l'ostracisme a pesar de ser la que mes clubs, jugadors, llicències i ingressos aporta a la institució nascuda, gràcies en bona part, a d' ella, a principis dels anys vuitanta del passat segle. Roberto, dignificant a la Galotxa dignifica al conjunt del Joc de Pilota, com ho fa el club on milita, impulsor com cap de l'esport femení amb la modalitat de Raspall.

Compartir el artículo

stats