La quarta jornada de la VII Copa de raspall Diputació de València – Caixa Popular quasi obri ahir amb sorpresa. Moltó i Josep, cuers del grup B, es mesuraren a Vercher i Roberto, líder i invictes. L’equip de Barxeta va tindre un val amb 15-20 que va errar i ho va pagar. Finalment, Vercher i Roberto –Sueca‑ van véncer per 25-20 després que Moltó i Josep dugueren la iniciativa en una partida dauera. Així, Sueca va sumar dos punts més i acumula vuit, mentre que els barxeters es queden en dues unitats.

La Copa 2 Comunitat de l’Esport – Caixa Popular va continuar ahir amb dues partides. En escala i corda, Ferrer i Conillet van batre per 60-55 a Pablo de Sella i Álex, mentre que en raspall, van ser Iván i Ibiza els que guanyaren (25-0) a Vicent i Ricardet.

Per altra banda, el Trofeu Alcaldia de Massamagrell torna hui dimarts 29 de setembre al trinquet Tio Pena. A les 17.15 hores es juga la partida: Soro III i Nacho s’enfrontaran a José Salvador i Jesús en l’habitual partida de festes que de segur regala emocions.