Una vegada completada la lliga regular en les principals categories del 34 Campionat Autonòmic de Frontó Individual, trofeu Generalitat Valenciana, aquesta mateixa setmana es disputaran les primeres partides de la fase final, on figuren quatre jugadors que s’han proclamat guanyadors del torneig en alguna ocasió.

En el cas de la màxima categoria del torneig la última jornada, que es va tancar amb les victòries de Roberto de Beniparrell i d’Adrian de Quart de Poblet, no va produir cap canvi en la classificació. La classificació del grup A queda encapçalada per Alejandro del CPV EL Puig, seguit per Adrian del Massamagrell, mentre que en el grup B el primer classificat es Adrian de Quart, amb Pasqual de la Pobla com a segon.

Les semifinals, que viuran les partides d’anada el pròxim cap de setmana, queden enquadrades de la següent manera: Pasqual, campió en quatre ocasions, i finalista altres set, jugarà la primera partida en casa davant Alejandro, vigent campió del títol, que compta les seues tres finals jugades per victòries; sent Adrian del Massamagrell, guanyador de dos edicions, qui jugarà primer com a local en la seua semifinal davant Adrian de Quart, que es va emportar el trofeu en el 2014. Tots ells buscaran jugar la gran final, que tindrà lloc el diumenge 8 de novembre en el frontó d’Albal.

Pel que fa a la divisió de plata la classificació ha determinat els següents emparellaments de semifinals: en la primera s’enfrontaràn Efren del Puig amb Ximo d’Almenara, que jugaran la partida d’anada en el frontó del Puig; mentre que la segona semifinal tindrà a dos companys de club, Cervera i Dani Pellicer del CPV Almussafes, com a rivals. En tercera categoria Albert del Carraixet Tavernes Blanques i Julio del Puig ocupen les dues primeres posicions, que els permetrien jugar la final.