Entre Alejandro de Paterna, que juga enguany pel club del Puig, i Adrián de Quart de Poblet eixirà el millor jugador de frontó de la present temporada. El paterner afronta la seua quarta final, després d’haver guanyat les altres tres, i és l’actual campió del torneig. Per part d’Adrian, campió també d’aquesta competició en el 2014, será la seua tercera final, tot i sempre estar en les traveses inicials pel triomf. Alejandro, que en cas de guanyar seria la seua tercera victoria consecutiva en el campionat, només ha deixar escapar una partida en tota la competició, la que tancava la lliga regular davant Roberto de Beniparrell, quan ja estava classificat, i ha dominat amb claredat les dues partides de semifinals davant Pasqual de la Pobla de Vallbona, a qui només va deixar aplegar a 32 i 30. En el cas d’Adrian aplega a la final del trofeu invicte aquesta edición, després de guanyar totes les partides de la primera fase, i de no donar opcions a Adrian de Museros en semifinals. El guanyador de la gran final, que es jugarà a porta tancada este diumenge, a les 11:30 hores, afegirà de nou el seu nom a l’historial d’aquesta competició, que dominen jugadors de renom com Canetero de Puçol, amb cinc títols, Sevilla, Montesa, Lemay i Pasqual II, tots ells amb quatre copes, amb qui podria empatar Alejandro, si guanyara el diumenge.

Com a previa, a les 9:30 hores, es jugarà la final de la divisió de plata, on seran protagonistes Efren del Puig i Dani del CPV Almussafes, que han deixat fora en semifinals a Ximo d’Almenara i Cervera del Almussafes. Pel que fa la tercera categoria, matemàticament ja son Julio del Puig i Albert del Carraixet Tavernes Blanques els que jugaran la final, tot i faltar encara dues jornades més per disputar-se de la lliga regular.

Respecte a la competició de primera categoria d’entre setmana Julio de Vinalesa ja està classificat per a la final, després de guanyar-li la semifinal a Enrique de Borbotó en dues partides molt renyides. Isaac de l’Almussafes s’ha avançat en l’altra eliminatòria a Boni del CPV Meliana.