La pilota professional a porta tancada continua hui al trinquet Pelayo on es reprendrà el Campionat Individual Bankia d’escala i corda amb l’eliminatòria entre Genovés II i Álvaro Gimeno que en un principi estava programada per al passat dissabte i que va ser ajornada pel decret institucional del divendres que prohibeix la presència de públic en els esdeveniments esportius.

La partida té en Genovés II al clar favorit, però s’ha de jugar perquè sorpreses es veuen constantment en la pilota i més encara en el mà a mà. L’escaleter té a favor seu la trajectòria, la feta de dau, el control dels rebots i la capacitat per a dominar la vaqueta. Per al mitger, la gran opció és el joc d’aire i la rapidesa, així com la contundència de les seues pilotades. Ávaro també té l’avantatge d’haver trencat el gel en una de les eliminatòries prèvies, que a més va superar amb autoritat (60-35) davant un dels pilotaris de moda: Guillermo.

El vencedor de l’eliminatòria es trobarà en els quarts de final amb Salva Palau, que s’ha classificat sense jugar en la present ronda per la baixa per lesió de Jesús Saiz.

Copa 2

Pel que fa a la Copa 2 Comunitat de l’Esport – Caixa Popular, el trinquet de Bellreguard va ser ahir escenari de dues partides.

Una va correspondre al torneig de raspall i podia ser decisiva per a configurar el quadre de semifinalistes. I ho va ser, perquè Jeffry, Raúl i Marc van acabar amb les opcions de Pablo i Néstor en superar a la parella per 25-10. Amb este desenllaç, els vencedors continuen endavant i els derrotats es queden sense opcions.

En la disciplina per dalt corda, Ferrer i Conillet es van imposar a Pablo de Sella i Sacha per 60-50. Els primers ja tenien assegurada la plaça en semifinals i els segons s’acomiadaven del torneig. Els quatre pilotaris van signar una gran actuació.

El campionat continua hui a Pelayo on Pablo de Borriol i Salva poden certificar la classificació per a semifinals davant els líders del grup, Lostado i Bueno.

També jugaran Mario i Monrabal II contra Vicent i Héctor. Els primers encara tenen possibilitats i els segons diuen adéu a la competició.