Alfara de la Baronia i Alfara del Patriarca reeditaran la final viscuda en les últimes dues temporades, i que en mentre en el 2018 fou per als de l’Horta, en el el 2019 fou favorable per als del Camp de Morvedre. El trinquet municipal d’Onda serà on s’enfrontaran demà, 21 de novembre, on ja jugaren en el 2018, quan va caure la final del costat del Patriarca. La cita pel títol absolut de les categories que es juguen en trinquets serà a partir de les 16:30 hores. Tal i com marquen els criteris de sanitat, les finals estan jugant-se a porta tancada, de manera que es disputaran sense públic. Per part de l’Alfara de la Baronia, que defensa el títol, ha tancat la primera fase del torneig empatat en la primera posició amb els seus rivals de l’Horta Nord. En principi els jugadors que formaran per Baronia seran David, Javi i Raul, mentre que en per el Patriarca jugaran Boina, Pepet i Manuel.

A continuació de la gran final, i tancant la jornada, es disputarà la final de quarta A, on es jugaran la copa de campions la segona formació del club local, Onda. Els de la Plana, que juguen la final en casa, s’enfrontaran amb l’Ajuntament de Massalfassar. La partida començarà en quan finalitze la corresponent a primera, a partir de les 18 hores. Només quedarà per conèixer als finalistes de quarta B, que jugaran el pròxim cap de setmana les partides d´anada de semifinals. El Manises D rebrà a Alfara del Patriarca B en la primera eliminatòria, mentre que la segona estarà protagonitzada per Almassora i Caixa Popular Riba-roja D.

Cal recordar també que en les finals viscudes la setmana passada l’Onda A es va proclamar campió de la divisió de plata, després d’un ajustat 70 a 65 davant el Guerrer de Moixent A, que feren honor al nom del seu club. Mentre que en la final de tercera la copa de campions va ser per a l’Algimia d’Alfara, que va derrotar 70 a 45 al Lliria.

Pel que fa a les categories de carrer, el Lanzadera Montserrat A està esperant rival per a la gran final de primera, que serà el vencedor de la semifinal entre Ovocity Marquesat A i l’Electrofassar Massalfassar A, que viuran el primer acte demà dissabte en el carrer del club de l’Horta Nord a les 15:30 hores. Pareguda situació es viu en juvenils, on els joves de Montserrat també esperen al guanyador de l’eliminatòria entre Fontaneria Bueno Meliana i Tavernes Blanques Carraixet, i que jugaran l’anada demà a les 15 hores.