No hi ha qui pare a Puchol II i Tonet IV en este mes de desembre. Ambdós números u de la seua modalitat estan de dolç i viuran una nit de Nadal amb la classificació per a la final del IV Trofeu Mixt MasyMas a la butxaca. Després de proclamar-se campions de l’Individual, la ratxa va continuar amb la conquesta del Trofeu Mestres i ara lluitaran per altre títol. Salelles II va acompanyar a Tonet IV en el triomf davant Marrahí i Brisca per 25-15 en la segona semifinal de raspall, mentre que Puchol II i Héctor van adjudicar-se l’eliminatòria d’escala i corda contra Pere Roc II i Félix per 60-50, ambdues partides disputades al Nou Trinquet de Guadassuar.

Salelles II i Tonet IV van consolidar el seu triomf amb la seua empenta inicial. Quatre jocs consecutius que preveien una partida sabatera. No obstant el resultat, l’aparició de Brisca en el joc va igualar forces. Marrahí va lluitar per tal d’evitar la derrota. El de Castelló rabiava per cada joc perdut, però la compenetració blava va anar creixent fins a situar-se a un tanteig. La remuntada es va frenar quan Tonet IV va resoldre-ho des del dau.

Puchol II i Héctor van patir més a la seua partida. El dau va ser el gran protagonista i el primer equip que va trencar-lo, es va emportar el triomf. Només es va convertir un tanteig des del rest, el que va significar el 45-40. Héctor va ser més efectiu en este joc i això es va reflectir al lluminós. Ben és cert, que la parella roja va ser l’única que va complicar als seus contrincants quan jugaven des del rest i que van estar desafortunats amb la ferida d’Oltra. Cal destacar el joc de Pere Roc II, sobretot des del dau.

El trinquet de Pedreguer serà l’escenari on es resolga, el pròxim diumenge, el IV Trofeu Mixt MasyMas, Salelles II i Tonet IV es jugaran el títol de raspall davant Ian i Canari, a les 16.30 hores. A continuació serà el torn de l’escala i corda on el trofeu caurà de banda de Genovés II, Pere i Carlos o Puchol II i Héctor.

Pelayo i Benidorm

Giner i Santi o Pablo de Sella i Tomàs II seran la parella que acompanyen a Pere Roc II i Héctor en la final del XXXI Trofeu Nadal de Benidorm – Memorial Vicent Pérez Devesa. Hui, a les 11.30 hores, es disputarà la segona semifinal. Així mateix, el trinquet de Pelayo arrancarà hui, a les 17.00 hores, el I Trofeu Nadalenc amb la primera semifinal entre l’equip de Genovés II, Javi i Bueno, i el trio de Marc, Salva i Conillet.