L’entitat financera Bankia demostra, un any més, el seu compromís amb la pilota femenina i acorda el seu compromís per seguir promocionant la competició d’alt nivell del raspall femení. La propera edició de la lliga per equips, la ‘XV Lliga Bankia d’elit de raspall femení’, comptarà amb huit formacions, les quals formen sis equips que jugaren la passada edició. Aquestes són: Bicorp, Beniparrell, Borbotó A, Borbotó B, Alqueria d’Asnar i Beniarbeig-El Verger. A aquests se li sumaran dues formacions noves que ascendeixen des de la segona categoria, Tavernes Blanques i Meliana que competiran de tu a tu amb les millors jugadores de la modalitat.

El club de pilota de Meliana debuta a la màxima categoria, mentre que Tavernes Blanques jugarà per segona vegada en la màxima divisió. En les properes setmanes, la Federació de Pilota Valenciana donarà a conèixer l’inici de la competició, que, en un primer moment, està prevista per al mes de març. Però, serà la situació sociosanitària dels propers dies la que determinarà quan podria arrencar.

Més de 20 jugadores són les que participaran entre els huit equips en aquesta Lliga Bankia femenina d’alt nivell. Les vigents campiones Mar i Victòria participaran pel club de Bicorp, mentre que, les subcampiones Anna, Noelia i Noelia Esparza també formaran equip pel club de Beniparrell. Els equips de Borbotó els integraran Irene, Anabel, Amparo, Mónica, Adriana, Ana Belén i la Mireia, que alinearan, dos equips d’un gran potencial per intentar fer front a les formacions de Bicorp i Beniparrell que parteixen com a favorites, donat el resultat de la passada edició.

L’equip de Beniarbeig-El Verger, disposat a donar el màxim en cadascuna de les partides, està format per Aida i Fanni. Fa un mes van ser les subcampiones de l’autonòmic de parelles, i van demostrar que poden guanyar a les millors.

Finalment, la formació d’Alqueria d’Asnar inscriu als seus dos incansables jugadores que sempre competeixen a un bon nivell, Myriam i Erika.