L’equip d’Almussafes (De la Vega, Javi i Carlos) és el primer a pegar un pas endavant per a aplegar a la final de la XXX Lliga Bankia d’escala i corda. Els de la Ribera Baixa van superar ahir a La Pobla de Vallbona (Puchol II, Héctor i Hilari) per 60-55 al trinquet de Vila-real.

El trio guanyador va mostrar-se més sòlid d’inici, mentre que els de Camp de Túria no acabaven d’acoblar-se. Amb un val i net en contra, els almussafencs van ser capaços de voltejar el lluminós per sumar des del rest (30-20), amb De la Vega de dolç i Javi tornant-les totes, i de repetir en la següent ocasió (40-20). Amb un joc blau més des del dau, (45-20), Hilari i Héctor van activar-se i Puchol II va remar per aconseguir l’èpica.

A poc a poc, La Pobla de Vallbona va anar creixent. De la Vega i Javi es van encarregar de fer bo el dau, ja que Almussafes va concloure en eixa posició, per pegar primer a les ‘semis’.

Així si De la Vega i companyia guanyen la tornada el dia 11 d’abril al trinquet Eusebio de Sueca es convertiran en finalistes. En cas contrari, la victòria del trio de Puchol II, independentment del resultat, prolongaria la partida a una pròrroga al millor de tres jocs.

Així mateix, la segona semifinal se celebrarà hui al trinquet ‘El Rovellet’ de la localitat deniera. A partir de les 17.30 hores i en directe per LaLiga Sports TV i Proximia, Dénia (Jose Salvador, Félix i Bueno) es batrà amb Pedreguer-MasyMas (Giner, Pere i Álvaro Gimeno) per sumar primer de cara a la final. Giner i companyia van finalitzar la fase regular al capdavant del tauler amb 18 punts, o cosa equivalent, invictes. Per la seua banda, els deniers van haver d’esperar fins a l’última data després de malbaratar dues oportunitats.