Alzira dona la benvinguda al Mundial de Pilota que comença hui amb 19 delegacions

Les delegacions participants van fer la desfilada enmig d’un ambient festiu i de germanor

La inauguració, amb José Manuel Franco i Vicent Molines | FEDPIVAL

La inauguració, amb José Manuel Franco i Vicent Molines | FEDPIVAL / fedpival. alzira

fedpival. alzira

El X Mundial de Pilota a Mà arranca hui a Alzira. 19 delegacions competiran durant cinc dies plens d’activitat a la capital de la Ribera Alta, a les modalitats de joc internacional, frontó, one wall i llargues, des de hui a l’1 d’abril.

Ahir de vesprada es va celebrar la cerimònia d’inauguració al trinquet alzireny. Argentina, Bèlgica, Xile, Colòmbia, Costa Rica, Equador, Euskadi, França, Anglaterra, Mèxic, Itàlia, Països Baixos, Paraguai, Portugal, Puerto Rico, Quebec, Uruguai, Veneçuela i la Comunitat Valenciana van rebre el reconeixement del nombrós públic assistent.

Suport institucional

El capítol d’autoritats present va estar encapçalat pel secretari d’Estat per a l’Esport del Consell Superior d’Esports (CSD), José Manuel Franco; el secretari Autonómico de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, Ximo López; el director general d’Esport de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya; el diputat de Joventu i Esports de la Diputació de València, Andrés Campos; el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Txema Peláez; l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez García; el regidor d’Esports, Fernando Pascual; Joan Baldoví, diputat al Congrés; Alberto Soldado, presidente de la CIJB, o Vicent Molines, president de la Federació de Pilota Valenciana.