Les categories entre setmana coronen als campions de l’Individual de frontó al Puig

Dissabte i diumenge es decideixen les fases finals provincials dels JECV per parelles

Moltes finals aquestes setmanes. | FEDPIVAL

Moltes finals aquestes setmanes. | FEDPIVAL / levante-emv. València

levante-emv. València

El 37 Campionat Autonòmic de frontó individual - Trofeu Generalitat Valenciana continua proclamant campions. El frontó municipal J.A. Montesa del Puig va acollir dimarts i dimecres quatre noves finals.

Iván CPV Pobla Vallbona, Jonatan CPV Castelló, José Luis CPV Casinos i Adrián CPV Campanar són els nous campions, respectivament, de Primera, Segona A, Segona B i Tercera, i s’uneixen a Alejandro i Marco PPAF El Puig i Sergio CPV Borbotó en la llista de guanyadors.

La tercera i última entrega es jugarà divendres i dissabte, també al frontó del Puig. Les categories de Segona B i Tercera Cap de Setmana, Femenina A i Femenina B seran les últimes en coronar els seus nous campions i campiones.

La final Femenina A entre Ana CPV Borbotó i Aina CPV Meliana serà dissabte a les 18:15 hores i es podrà seguir en streaming a través del canal de YouTube de la PPAF El Puig (pilotarispuig).

JECV Parelles

Els 42 Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de frontó parelles continuen endavant. Aquest cap de setmana es decideixen les fases finals provincials als poliesportius de Petrer, Canals i Tavernes Blanques.

D’altra banda, els poliesportius de Dénia i Tavernes Blanques acolliran la fase B, amb equips de totes les categories que no es classifiquen a la fase A i que han confirmat la seua participació en aquesta fase.

JECV Individual

La modalitat individual inicia aquest cap de setmana la segona fase a les tres províncies. Castelló, El Puig, Tavernes Blanques, Canals i Dénia seran els escenaris de la competició aquest cap de setmana, amb la participació de 150 jugadors.

Les primeres finals estan programades per al dimecres 6, amb la categoria femenina. Un total de 38 jugadores prendran part a les partides pels títols de les diferents categories.